Att vara skyddad av SomeBuddy är att:

förebygga möjliga risker av sociala medier och onlinemiljöer genom utbildningar och riktlinjer för hela din gemenskap. 85% av interaktioner och kommunikationer sker online

Nättrakassering, mobbning, olämpliga kommentarer... Vi alla är medvetna om riskerna med online interaktioner och sociala medier. Det är därför vi har ägnat de senaste 4 åren åt att bygga en uppsättning av de mest effektiva verktygen, för att hantera risker och katastrofer på nätet. Det är viktigt att identifiera de typiska riskerna och veta hur man hanterar dem utan att låta dem begränsa ditt arbete eller prestanda. Vårt expertteam backar upp din gemenskap etiskt, snabbt och diskret.

Suvi Uski

Suvi Uski

CEO, Co-founder

suvi.uski@somebuddy.se

skydda dina medarbetare i akutsituationer med SomeBuddy 24/7 appen mot nättrakassering och få en diagnos samt professionell hjälp från vår SomeBuddys säkerhetsenhet.

Vem som helst kan bli offer för trakasserier online. När man blir utsatt, kan det väcka en storm av känslor och ett stort antal frågor. Vad ska jag göra? Varför jag? Är det här på riktigt? Goda råd och instruktioner behövs snabbt, eftersom dessa situationer eskalerar typiskt snabbt. Pinsamma foton sprids på timmar och missförstådda kommentarer vidarebefordras riktigt snabbt. Du behöver omedelbart få bra verktyg och råd. Det är då SomeBuddy hjälper dig genom allt krångel. Vi har ett expertteamet av jurister, psykologer och socialpsykologer samt tekniska experter som hjälper dig. Vi hjälper dig att återställa din sinnesro och arbetsförmåga.

Kaisa Rissanen

Kaisa Rissanen

Head of Legal and Operations

info@somebuddy.se

påverka din organisations förmåga att fungera effektivt och aktivt i onlinemiljöer och sociala medier - låt dina medarbetare glänsa och blomstra!

När människor känner att de finns en risk för att bli trakasserad eller mobbad online börjar de sakta dra sig undan. Det är svårt att glänsa och blomstra, om du inte känner dig trygg och säker. Vi på SomeBuddy vill se till att alla kan känna sig trygga och få omedelbar hjälp om något händer. Lyckligtvis har vi på SomeBuddy byggt en uppsättning av effektiva verktyg för att garantera onlinesäkerheten i din organisation. Låt oss se till att dina medarbetare utnyttjar sina fulla potential.

Kati Nevatalo

Kati Nevatalo

Sales Director

kati.nevatalo@somebuddy.se