Jobbar du med sociala medier? SomeBuddy kan hjälpa dig!

Tid att läsa:1 minuter

30.06.2020

Jobbar du med sociala medier? Är det stressigt att dagligen arbeta inför tusentals granskande ögon? Vi på SomeBuddy vet att influencers och entreprenörer måste utstå ständig kritik vilket kan vara väldigt tungt i längden. Vi vill erbjuda dig möjlighet att kunna jobba på ett tryggt och obekymrat sätt så att du kan koppla av även i den hektiska vardagen.

Foto: Content Pixie, Unsplash.
Foto: Content Pixie, Unsplash.

När någonting jobbigt eller otäckt sker på nätet kan du enkelt och snabbt rapportera det med hjälp av vår lättanvända app. Eftersom influencers delar mycket personligt innehåll, vilket också är tillgänglig för hela världen, utsätts de ofta för mobbning eller trakasserier. Vardagen för entreprenörer liksom bloggare, influencer och vloggare innefattar ofta anonyma elaka kommentarer, fejkprofiler med stulna bilder, oändliga diskussioner om privata angelägenheter på olika forum och till och med trakasserande direktmeddelanden och hot. Dessutom måste man vara väldigt försiktig när det kommer till att avslöja partners eller familjemedlemmars identiteter. Detta behöver du varken tåla eller stå ut med helt ensam!

Vi på SomeBuddy hjälper dig att se till att dina gränser respekteras samt underlättar ditt arbete på sociala medier. Via vår app har du tillgång till jurister och socialpsykologer specialiserade på sociala medier som snabbt kan ge dig ett svar för alla typer av situationer som sker på sociala medier. Vi har hjälpt mer än 1600 användare mellan 7 och 72 år. Av dessa rapporter uppfyller nästan 60% kraven för brott. Med hjälp av vårt expertteam och enkel applikation tar du hand om ditt välbefinnande och våga vara på nätet utan bekymmer.

När du har SomeBuddy på mobilen kan du fokusera på att göra ditt jobb - vi tar hand om resten! Läs om vår tjänst nedan eller kontakta info@somebuddy.se för att diskutera mer.

Du kan också följa oss på Instagram!

Priska Niemi-Sampan
Laura Sofy
Someturva

Akut hjälp till otäcka situationer på sociala medier
När du upplever orättvisa på sociala medier, kan du snabbt få psykologisk och juridisk hjälp från SomeBuddy.
  • Förebyggande säkerhet och hjälp 24/7 dygnet runt
  • Direkt sympatiskt svar
  • Lösningsförslag från jurister och socialpsykologer specialiserade på sociala medier.
Beställ SomeBuddy

Vår webbplats använder cookies, är det ok för dig? 🍪Läs mer om cookies här.