Tiktok, Snap, Insta, Messenger…. och SomeBuddy! Visst har du SomeBuddy tjänsten på din hemskärm?

Tid att läsa:1 minuter

Varför du behöver SomeBuddy-webappen på din hemskärm? Läs om tre anledningar till varför varje ungdom borde ha SomeBuddy på sin mobiltelefon.

Foto: Adobe Stock.
Foto: Adobe Stock.

1. En lättanvänd tjänst som finns där för dig när du stöter på otäcka situationer på sociala medier

Fick du en jobbig DM på Insta? Tog någon en screenshot av din snap för att sprida det vidare? Har du fått elaka kommentarer på TikTok?

Ibland kan det vara läskigt att vara på sociala medier eller nätet på grund av andras beteende och reaktioner. Otrevliga saker händer varje dag och det är tyvärr en del vardagen för ungdomar idag. Som tur är behöver du inte känna dig ensam! Med SomeBuddys enkla app kan du rapportera oss så fort någonting otrevlig händer online. I appen kan du helt anonymt berätta vad som hänt dig och få ett snabbt svar från oss med tydliga instruktioner om hur du ska agera i just din situation. Somebuddys mål är att få alla unga att känna sig trygga på nätet!

2. Tillgång till guider för de mest populära sociala kanaler

Finns alla på TikTok, förutom du? Måste du lära dig att använda en helt ny app och alla dess funktioner igen? Ingen anledning till oro - SomeBuddys guider hjälper dig med detta också!

När du har SomeBuddy får också tillgång till säkerhetsguider för de mest populära tjänster på sociala medier. Med hjälp av dessa kan du lätt lära dig att använda nya kanaler samt identifiera och hantera jobbiga situationer i förväg. Guiderna ger dig svar på till exempel hur du skyddar ditt konto, rapporterar en hater eller blockerar en användare. På så sätt kan du klargöra dina egna gränser för andra och fokusera på att vara dig själv på nätet!

Läs mer om vår gratis TikTok-säkerhetsguide här!

3. Positivt på sociala medier!

SomeBuddy hjälper dig att ta hand om dig själv och ditt välbefinnande när du är online - du behöver inte tåla negativitet eller otrevliga människor. Har du SomeBuddy på din mobiltelefon behöver du inte längre oroa dig över haters, trakasserier eller andra otrevliga saker. Vi hjälper dig att vara positiv och må bättre när du är på nätet!

Följ oss på Insta för mer information och beställ SomeBuddy!

SomeBuddys Instagram

Priska Niemi-Sampan
Laura Sofy
| SomeBuddy

Akut hjälp till otäcka situationer på sociala medier
När du upplever orättvisa på sociala medier, kan du snabbt få psykologisk och juridisk hjälp från SomeBuddy.
  • Förebyggande säkerhet och hjälp 24/7 dygnet runt
  • Direkt sympatiskt svar
  • Lösningsförslag från jurister och socialpsykologer specialiserade på sociala medier.
Beställ SomeBuddy

Vår webbplats använder cookies, är det ok för dig? 🍪Läs mer om cookies här.